bokmania

Alla inlägg den 13 juli 2012

Av Moa Andersson - 13 juli 2012 20:08

                                                                        Feber



Grace borde vara lycklig. Det har gått flera månader sedan de lyckades bota Sam och han har klarat sig genom hela vintern utan att förvandlas till varg. Så hon borde vara lycklig. Men det är hon inte. En våldsam feber rasar i hennes kropp och för var dag som går växer vargen inom henne sig allt starkare och hotar att ta över hennes kropp. Kommer hon att förvandlas när vintern kommer?

Samtidigt dras Isabel, som redan har förlorat sin bror till vargarna, obönhörligt till flockens senaste medlem, den farligt sexige Cole. Men Cole är inte att lita på. Han kämpar för att förbli varg för att glömma sitt förflutna. Ett förflutet som kan innebära slutet för vargarna i Mercy Falls ...

 

 

Detta är då den andra delen Feber. Den är väldigt spännande då det nu är ombytta roller. Sam är ''botad'' och blir inte längre varg. Men nu har Grace fått sin feber som tyder på att hon snart kommer förvandlas till varg. Lite kul att Maggie Stiefvater byter rollerna, fast man ändå visste att Grace hade blivit biten i den första boken. Men grymt spännande då Grace försöker dölja sin feber. Funkar inte så bra. Dock var den första boken ett litet snäpp bättre. Men denna har ett slut som gör att man bara skriker ''Nej!'' och man längtar som en tok till den tredje boken!

Translate

Presentation


Jag heter Moa och är en tjej på 16 vintrar. Jag älskar böcker och här kommer synas mest bokrecenssioner, men också mycket annat. Jag har andra intressen som hästar, hundar, djur, natur & musik :)
Det är bara och fråga om ni vill veta något mer!

Fråga mig

9 besvarade frågor

Omröstning

Tycker ni om böcker?
 Ja, jag älskar böcker
 Nej, inte min grej

Läser just nu

Kontakt

moahundar@hotmail.com

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Gästboken

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards